Ingyenes e-könyvtár

A kis Mukk története - Wilhelm Hauff

A kis Mukk története A könyvet ingyenes regisztráció után letöltheti pdf epub formátumban

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2012
MÉRET: 11,80
ISBN: 9789636433635
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Wilhelm Hauff

Leírás:

A kis Mukk története leírása Ebben a csodálatos mesekönyvben az olvasók újabb generációi találkozhatnak Wilhelm Hauff emlékezetes hőseivel. A gólyává változott bagdadi kalifa és nagyvezíre ugyanúgy felejthetetlen alakjai Hauff történeteinek, mint az apró termetű, ám bátor és tisztességes kis Mukk vagy a rettenthetetlen Musztafa, aki számtalan kalandba keveredik, miközben húgát, Fatmét igyekszik kiszabadítani a rabságból. A gyermekirodalom klasszikusait felvonultató új sorozatunkat a számtalan díjjal jutalmazott illusztrátor, Szegedi Katalin képeivel adjuk közre. Ennek első kötete a fiatalon elhunyt, világhírű német meseíró hat meséjét tartalmazza. Hauff a német népmesékből származó elemeket és a keleti motívumokat ötvözve mágikus és rejtelmes hangulatú történeteket alkotott. A szerző csodálatos tájakra kalauzolja olvasóit, és fantasztikus hősöket vonultat fel meséiben, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de komoly tanulságokkal is szolgálnak. A Wilhelm Hauff által teremtett mesevilágot káprázatos illusztrációk teszik elevenné.

...A csodálatos varázs-fürge segítségével végül visszanyeri méltóságát ... A Kis Mukk története pdf letöltése - Wilhelm Hauff ... ... . A mese remek illusztrációin külön említést érdemel a háttér ábrázolás. A fiatal grafikusnő varázslatos finomsággal jeleníti meg a keleti ... A kis Mukk története (2006) Moha és Páfrány (2005) A kisfiú meg az oroszlánok (2004) Minden egér szereti a sajtot (2002) Műsor. Műsor 2020; Korábbi évek műsorai. Műsor 2019; Műsor 2018; Éves jegybevételre vonatkozó tájékoztatás. 20 ... A kis Mukk története - PORT.hu ... . Műsor 2019; Műsor 2018; Éves jegybevételre vonatkozó tájékoztatás. 2018. évi jegybevételre vonatkozó adatközlés; 2019. évi jegybevételre vonatkozó adatközlés Wilhelm Hauff: A kis Mukk története Alig van valaki, aki ne ismerné a kis Mukk történetét: hogyan gúnyolták állandóan ezt a kisfiút, s nemritkán bántalmazták is, csupán azért, mert púpos. Hogyan hagyta el otthonát apja halála után, hogyan találkozott az öregasszonnyal sivatagi vándorlása során, hogyan lett a varázserejű papucs és az elrejtett kincset megmutató bot ... A kis Mukk egy napon úgy határoz, világgá megy. Elhagyja otthonát, elhagyja azt a környezetet, ahol őt rendre megalázzák, ahol nem járhat iskolába, mert szegény és púpos.
A darab egy tanulságos mese egy fiúról, aki fáradhatatlanul keresi a boldogságot. Aki számára a józan ész, a gondolkodás, a tisztesség mindennél fontosabb.
Ez a mese olyan, amilyennek a jó ... Kis Mukk Története - indavideo.hu ... :)) A kosaradban összesen -nyi áru van.Csökkentsd a szállítási költséget! A szokásos 10.000 Ft feletti vásárlás után járó ingyenes házhozszállítás helyett mostantól a koronavírus járvány ideje alatt már 6000 Ft-os rendelés felett is INGYEN szállítjuk ki neked a könyveket és játékokat!. Bolti átvétel esetén a fertőzés terjedésének minimalizálása érdekében ... Wilhelm Hauff A kis Mukk története és (25) Wilhelm Hauff - A kis Mukk története és más mesék - Hangoskönyv. Szállítási idő: azonnal. Kossuth/Mojzer Kiadó 2 CD lemez ISBN 978-963-09-6582-8. Ft . 2 490. Szállítási díj boltban* A kis Mukk pedig komoly fejbólintássa...