Ingyenes e-könyvtár

A Viszkis és én - Orbán Gábor

A Viszkis és én A könyvet ingyenes regisztráció után letöltheti pdf epub formátumban

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2016
MÉRET: 10,8
ISBN: 9786155332920
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Orbán Gábor

Leírás:

A Viszkis és én leírása A ​Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: „Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!”. Az eredmény több lett ennek bizonyításánál, noha a Kis Viszkisként is ismert szerző beszámolója alapján se az utolsó „meló”, se a lebukás, se a bírósági eljárás nem úgy történt, ahogyan azt a Viszkis állítja. Orbán, aki magát is önkritikusan ábrázolja a könyvben, volt tettestársát nagyon is esendő emberként, nagyon is hús-vér figuraként mutatja be. A klotyót ebben a könyvben egyszer sem hívják toiletnek. Az viszont megtudható, hogy a sitten kiből és miért lesz csicskás, és kiből lesz nagymenő. Meg hogy utóbbiak milyen „féket” használnak a perverz aktusokra kényszerített köcsög bosszújának elkerülésére. Meg még az is, hogyan lehet egy év elzárást kapni mobiltelefon használatáért. Orbán a legjobb bűnügyi riporterekére emlékeztetően pörgős és olvasmányos stílusban képes előadni a viszkis rablások krónikáját, majd a jogerős ítéletet megelőző és követő börtönélményeket. Aztán, amikor a részletek egy nagyobb képpé állnak össze, láthatóvá válik a 21. századi magyar Gulág. Így lesz ez a könyv hiteles portré a rendszerváltás utáni Magyarország talán legkevésbé ismert arcáról.

...| A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban ... Orbán Gábor - A Viszkis és én | Extreme Digital ... . Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra.
A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta ... A VISZKIS ÉS ÉN, A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi b Elfogták a Whiskyst: szellem a palackban - 1999. július ... Viszkis és »-› ÁrGép ... . Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi b Elfogták a Whiskyst: szellem a palackban - 1999. július 10-én délelőtt 9 és fél 10 újabb népi hős született: Ambrus Attila, a Whiskys-rabló akinek, talán székely virtusának köszönhetően, sikerült megszökni a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájából. Orbán Gábor: A Viszkis és én [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak 1290 Ft a lira.hu-nál. (Memoár, életrajz, interjú; kiadás éve: 2018; oldal) Olvasson bele a könyvbe! A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: "Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!".Az eredmény több lett enn… Cím: A Viszkis és én Alcím: A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt Író: Kiadó: Atlantic Press A(z) "Az teljes film magyarul" című videót "Filmörült" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 606757 alkalommal nézték meg. A VISZKIS ÉS ÉN. Életrajzok. ORBÁN GÁBOR A VISZKIS ÉS ÉN. A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek ... "Egyedül én tudtam onnan meglépni, és ez csak a jó megfigyelőképességemnek köszönhető. Volt egy hónapom, hogy felkészüljek rá. Kihasználtam sok hibájukat: nagyon kevés rendőr dolgozott abban az időben, rossz volt a technika és sok holtpontja volt a kamerás megfigyelőrendszernek....